Hehheheh

Tyskland :(
XOXOXO SLY
 
 

Midsommar

Hej alla! igår var det midsommar. Först var jag på min mormors landställe sen drog jag till Alicias pojkvän och spelade fyllekubb.

 
XOXO MOA
 
 

Fin

 
 
XOXO MOA

Myskväll

Tja alla! Igår var en konstig natt. Tror jag "festade" till kl 10 på morgonen om jag minns rätt. Alla stod och dansa utan tröjor också sen hände lite mer grejer som jag inte ska ta upp här haha. Har typ varit ute och gjort saker varje dag nu sen jag fick sommarlov. Känns som jag inte kollat på film hemma på evigheter förens idag då jag såg One day som var sjukt bra (enligt mig). Nu ska jag se en till film och imorgon ska jag troligen på bio med the gang.


fina vänner
 
XOXO MOA

Don't play it, no

SKa göra ett jättestort inlägg till kakan någon dag snart! <3 men innan dess vill jag bara ta tillfälle att säga att Brigitte Bardot och Naomi Campbell är mina favorittjejer någonsin. Är så gay för dom!
XOXO SLY
Tumblr_lz187k9onw1qblvmyo1_500_large

Musiiiiikkkkk

Första videon e fin. Den andra bryr jag mig inte oooom.
XOXOXO SLY



La la la la la la

såå braai

XOXO MOA :)

uh lala

Såg fotbollsmatchen igår. Och han Ukrainska spelaren som gjorde mål var ju sjukt snygg haha me like.
aaaaaaaah snyyyyyyyygg
XOXO MOA

Najs låt

XOXO MOA

a ghost of my former self

Har varit på moas landställe och det var kuuul, men trash. Dock var jag med om saker idag på vägen hem därifrån som har gjort att jag aldrig mer kommer våga lämna min lägenhet. Jag har blivit en känslokall och förstörd människa, a shell of a man
XOXOXO SLY

RSS 2.0